FoneLab > Tietosuojakäytäntö
tietosuojakäytäntöömme,
Tietoja FoneLabista
Tapaa FoneLab

Käytäntö

FoneLab Studio suhtautuu henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti ja noudattaa tiukasti tietosuojalakeja. Henkilötietoja kerätään tällä verkkosivustolla vain siinä määrin kuin se on teknisistä syistä tarpeen. Kerättyjä tietoja ei missään tapauksessa myydä tai muusta syystä anneta kolmansille osapuolille. Seuraava lausunto antaa sinulle yleiskuvan siitä, kuinka varmistamme tämän suojan ja millaista tietoa kerätään mihin tarkoitukseen.

Verkkosivu

Voit käydä useimmissa Aiseesoft FoneLab -sivuston alueissa paljastamatta henkilökohtaisia ​​tietoja. FoneLab kirjaa verkkosivustomme vierailijoiden verkkotunnuksen, IP-osoitteen ja selaintyypin vain verkkopalvelimen lokitiedostojen ja analytiikkatyökalujen kautta epäsäännöllisin väliajoin. Käytämme näitä tietoja kirjaamalla verkkosivustollemme pääsy maailmanlaajuisesti.

Pyydämme toimittamaan FoneLabille tiettyjä ominaisuuksia varten tiettyjä tietoja, jotta se toimii oikein. Voit milloin tahansa päättää, haluatko jatkaa ohjeella, joka kehottaa sinua antamaan tietoja. Joissain tapauksissa et voi suorittaa tiettyä prosessivaihetta, jos et halua antaa pyydettyjä tietoja. Pyydämme esimerkiksi henkilökohtaisia ​​tietoja seuraavissa tapauksissa:

Jos annat tilauksen verkkokaupastamme, pyydämme sinua toimittamaan tilauksen käsittelyyn tarvittavat tiedot. Tämä voi sisältää nimesi, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja luottokortin numeron tai pankkitiedot.

Jos tilaat uutiskirjeen. Jos olet kirjautunut uutiskirjeeseen ja et enää halua vastaanottaa sitä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa käyttämällä sähköpostiviestissä olevaa tilauksen purkamisvaihtoehtoa tai lähettämällä meille sähköpostia käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

keksit

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai selaimeesi. Evästeet ladataan selaimeesi, kun käytät ensimmäistä tuotetta tai palvelua. Evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja. Saatamme käyttää evästeitä käyttämäsi selaimen tunnistamiseen, jotta verkkosivustomme näkyy oikein. Käytämme evästeitä myös verkkosivujemme eri paikoissa dokumentoidaksesi vierailusi FoneLab-verkkosivustolla ja mahdollistaaksesi verkkosivujen suunnittelun tehokkaamman. Jos et halua antaa FoneLabille tai jollekin muulle käyttää evästeitä, voit estää evästeiden asentamisen selaimesi kautta. Vaikka sinulla on myös mahdollisuus poistaa evästeitä tietokoneesi kiintolevyltä milloin tahansa, jos valitset niin, et ehkä voi käyttää joitain verkkosivustomme, tuotteiden ja palveluiden ominaisuuksia.

Thrid-party Analytics -työkalut

Google Analytics

käytämme seuraavia kolmannen osapuolen analyysityökaluja, jotta ymmärrämme paremmin vuorovaikutuksesi verkkosivustomme ja tuotteiden / palveluiden käytön kanssa. Lopullisena tavoitteena on luoda käyttäjäystävällisempi kokemus sinulle:

Käytämme Google Analyticsia, verkkoanalyysipalvelua Google, Inc. ("Google"). Google Analytics käyttää evästeitä voidakseen analysoida verkkosivustosi käyttöä. Tiedot evästeen tuottamasta verkkosivustomme käytöstä siirretään yleensä Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Ennen kuin tämä tapahtuu, Google kuitenkin lyhentää ja nimetöi IP-osoitteesi (Googlen nimettömä IP-prosessi), jos se sijaitsee Euroopan unionin jäsenvaltiossa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimuspuolissa. Koko IP-osoite siirretään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne vain poikkeustapauksissa. Tämä nimettömyys varmistaa, että IP-osoitteesi ei ole jäljitettävissä sinulle. Google käyttää näitä tietoja arvioidaksesi verkkosivustosi käyttöä kootaksesi raportteja FoneLabin verkkosivustojen toiminnoista ja tarjotakseen verkkosivustojen ja Internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluita. Google voi siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille tarvittaessa, jos laki on siihen valtuutettu tai jos Google tekee kolmansien osapuolten kanssa sopimuksen tällaisten tietojen käsittelemisestä. Google ei liitä IP-osoitteesi muihin Google-tietoihin. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt nimenomaisesti Googlen keräämän ja tallentamaan tietosi yllä kuvatulla tavalla ja tarkoituksiin. Sinulla on myös mahdollisuus estää Googlea hankkimasta ja käsittelemästä evästeiden tuottamaa tietoa ja verkkosivustosi käyttöön liittyviä tietoja (IP-osoitteesi mukaan lukien) lataamalla ja asentamalla Googlen tarjoama selaimen laajennus. Lisätietoja Google Analyticsista löytyy tässä.

eCommerce

FoneLab käyttää suojattua palvelinta, jota ylläpitävät SHAREit, 2Checkout ja muut kolmansien osapuolten luottokortin käsittelijät ja jotka salaavat koko asiakkaan henkilökohtaiset tiedot, mukaan lukien nimi, osoite, luottokortin numero luottokortin voimassaoloaika jne., Ennen kuin ne lähetetään meille. Salaus estää henkilökohtaisten tietojen väärinkäytön.

Voit auttaa meitä myös tekemällä varotoimia suojatakseen henkilötietojasi, kun olet Internetissä. Vaihda salasanasi usein käyttämällä kirjainten ja numeroiden yhdistelmää ja varmista, että käytät turvallista verkkoselainta, kuten Safari.

Tietojensiirron varmistamiseksi käytämme tarvittaessa Secure Sockets Layer -ohjelmistoa (SSL). Tämä ohjelmisto salaa lähettämäsi tiedot.

Tämä pätee tietenkin myös luottokorttimaksuihin. Luottokorttitiedot tallennetaan vain väliaikaisesti ja poistetaan sen jälkeen, kun ne on annettu vastaavalle maksupalveluntarjoajalle

On tärkeää, että otat varotoimenpiteet luvattoman käytön ja salasanan ja tietokoneen välillä. Jos jaat tietokoneen muiden kanssa, sinun kannattaa aina kirjautua ulos jokaisen istunnon jälkeen.

2Checkout

Agile eCommerce -ympäristö ohjelmistojen ja Software-as-a-Service -yritysten luotettavien online-ohjelmistomyyntien avulla myydä tuotteita minkä tahansa kanavan ja minkä tahansa mallin kautta. Aiseesoft FoneLab käyttää 2Checkoutia tarjoamaan hyvin määritellyn, saumattoman tilaus- ja tukikokemuksen.

ShareIt

Shareit® on järjestelmä, joka lisää sovellusten suosioa käyttämällä viittaavia etuja. Se toimii yksinkertaisella ja erittäin kustannustehokkaalla Affiliate Marketing -järjestelmällä. Aiseesoft FoneLab käyttää SHAREit-palvelua helpottaakseen tuotteiden ostamista.

Voit poistaa tietosi milloin tahansa. Käytämme tietojasi vain käsittelemään tilaustasi, eli kerätään ja käsitellään vain mahdollisen korvausvaatimuksen epäsuorasti tarvittavia tietoja.

Ohjelmiston asennus ja aktivointi

Vapaan ohjelmiston aktivointi, kokeilun jatkaminen ja vapauttaminen saavutetaan aktivoinnin rutiinilla ohjelman käynnistyessä. Tämä prosessi edellyttää ostettua sähköpostiosoitetta ja lisenssiavainta. Täyden version ohjelmiston aktivointi edellyttää aktiivista Internet-yhteyttä. Prosessin aikana muodostetaan yhteys lisensointipalvelimeen ja suoritetaan voimassaolotarkastus. Virheelliset käyttöoikeus- / lisenssiavainet tai -näppäimet, joita on käytetty useita kertoja, johtavat siihen, että ohjelmassa näytetään lisenssivirhe, joka katoaa, kun ohjelma on aktivoitu. Tuotteen lisenssin voimassaolo tarkistetaan automaattisesti verkossa säännöllisin väliajoin.

Seuraavat tiedot lähetetään, kun aktivoidaan ohjelma, jolla on lisenssiavain:

Lisenssiavain

Tarkistussumma

Tuotekoodi

Versiot

Palautus- ja hyvityskäytännöt

FoneLab lupasi, että asetamme asiakkaan tarpeet ja vaatimukset aina kaiken ja kaiken muun edelle. Arvostamme kaikkia asiakkaita ja pyrimme tarjoamaan sinulle parhaat tuotteet ja palvelut.
FoneLab tarjoaa ilmaisen kokeiluversion ennen ostamista, joten voit ladata ja asentaa ohjelman, noudattaa ohjeita ja kokeilla. On tehokasta auttaa käyttäjiä tekemään päätöksen siitä, haluatko ostaa tämän tuotteen ja välttää väärän tuotteen saamista tarpeidesi mukaan.

Osa XNUMX: Hyväksytyt olosuhteet

FoneLab tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten vaatimus perua tilaus 30 päivän kuluessa on saatavissa ehdoin. Huomaa, että se ei ole ehdoton palautustakuu.

Palautusvaatimus, joka johtuu ostosta:

  1. Osta oikea tuote, kun olet ostanut väärän tuotteen kerralla. Väärä tuote hyvitetään tarvittaessa.
  2. Osta sama tuote kahdesti samanaikaisesti, eikä sinulla ole tahtoa vaihtaa mitään muuta tuotetta. Yksi heistä palautetaan tarvittaessa.

Maksun palautus vaatimus aiheutti rekisteröimällä tiedot:

  1. Asiakas ei ole saanut rekisteröintikoodia 24 tunnin sisällä ostamisesta eikä ajoissa vastausta 48 tunnin sisällä tukitiimiltä yhteydenoton jälkeen, FoneLab palauttaa tilauksen tarvittaessa.
  2. Asiakas sai väärän rekisteröintikoodin jostain syystä, joten et voi suorittaa tärkeää ja välitöntä muuntamista. Lisäksi ohjelmistoa ei ole enää tarvita. Palautus suoritetaan kaikkien tilanteiden vahvistamisen jälkeen.

Maksun palautus huomata:

Kun lähetimme rekisteröintikoodin, emme voi saada sitä takaisin, koska tuotteemme on virtuaaliohjelmisto. Lisäksi voimme selvittää, onko koodia käytetty vai ei. Siksi vähennämme 20% ostetusta hinnasta.

Toinen osa: Olosuhteet, joissa tukea ei palauteta

Palautusvaatimus aiheutti ostamalla:

  1. Ota heti yhteyttä kortin myöntäjiin, jos luottokorttipetoksista tai muusta luvattomasta maksusta epäillään. FoneLab tekee yhteistyötä kolmannen osapuolen maksujärjestelmän kanssa, joten meillä ei ole keinoja valvoa valtuutusta maksun aikana.
  2. Jos asiakas ostaa väärän tuotteen verkkosivustoltamme ja ostaa sitten toisen tuotteen muilta yrityksiltä, ​​palautusvaatimusta ei hyväksytä.
  3. Palautusvaatimusta ei hyväksytä, jos ostat väärän tuotteen, koska et ymmärrä hyvin tuotteen toimintoa. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä FoneLab-asiakastukitiimiin 48 tunnin sisällä ostosta vaihtaaksesi ostetun tuotteen oikealle, jonka tuotteiden hintaero ei ylitä 20 dollaria. Huomaa, että oikean tuotteen, jolla on alhaisempi hinta, hintaeroa ei palauteta.
  4. Hintojen muutoksesta johtuvaa palautuspyyntöä ei hyväksytä.
  5. Pyyntöä hyvittää osto mainoskampanjoista ei hyväksytä.
  6. Jos asiakas muuttaa osto-ajattelua, hyvityspyyntöä ei hyväksytä.

Palautusvaatimus aiheutti rekisteröintitiedoilla:

  1. Jos rekisteröintitiedot ovat osoittautuneet kelvollisiksi ja asiakkaan virheellinen toiminta on aiheuttanut ohjelmiston epäonnistuneen rekisteröinnin, asiakkaalle ei makseta hyvitystä.
  2. Jos asiakas kohtaa teknisiä ongelmia ostettua tuotetta käytettäessä, asiakas kieltäytyy tekemästä yhteistyötä tukitiimin kanssa, antamaan ongelmaa koskevia tietoja tai kokeilla tarjoamaamme ratkaisua, palautusvaatimusta ei hyväksytä.

Maksun palautus vaatimus aiheuttama tuoteongelma:

  1. Asiakas haluaa muuntaa iTunesilta tai muilta ostetut suojatut tiedostot, mutta tuotteemme eivät pysty täyttämään tätä tarvetta. Emme hyvitä, jos asiakas vaatii sitä.
  2. Jos asiakas ostaa tuotteen lukematta tuoteohjeita verkkosivuillamme tai kokeilematta tuotetta ennen ostamista, koska luulet sen pystyvän ratkaisemaan ongelman, mutta ei tarkalleen ottaen, palautuspyyntöä ei hyväksytä.
  3. Asiakas ostaa väärän tuotteen, jota ei voida asentaa hänen tietokonejärjestelmään. Jos meillä on samanlainen tuote, jolla on oikea käyttöjärjestelmä, haluaisimme oikean tuotteen väärän tuotteen vastineeksi. Jos meillä ei ole, hyvityspyyntöä ei sallita.
  4. Asiakas ostaa tuotteen tytäryhtiösivustoltamme tai ostaa tuotteen verkkosivustoltamme, koska tytäryhtiön verkkosivustolla on väärä tai epäselvä tuotekuvaus, palautusvaatimusta ei hyväksytä.
  5. Asiakas kohtaa tekniset ongelmat ohjelmistopäivityksen jälkeen, kun tuotteelle ei ole enää takuuta, emme suorita palautusta.

Palautusvaatimus tehdään pitkäksi jälkeen ostos:

FoneLab tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos osto ylittää tuotteen määritellyn rahat takaisin -takuuajan, hyvitystä ei anneta.

Maksun palautus Valitusta koskevaa pyyntöä siitä, että kadonneita tietoja ei voida täysin palauttaa, ei hyväksytä.

Huomaa, että mikään ohjelmisto ei takaa 100%: n tietojen palauttamista, koska nämä tiedot voivat helposti vaurioitua tai korvata. Joten suosittelemme, että kokeilet tuotetta ennen ostamista.

Maksun palautus root kysymys perustuu pyyntöön.

Kaikkien FoneLab for Android -käyttäjien tulisi ystävällisesti tietää, että Android-laitteesi pitäisi ensin juurtua, niin ohjelmamme voi saada korkeuden valtuudet löytää enemmän poistettuja tai kadonneita tietoja puhelimestasi. Emme tarjoa juurtumispalvelua, joten palautuspyyntöäsi juurtumiskysymyksiin ei hyväksytä.

Muut

Aiseesoft FoneLabin ja kolmansien osapuolien suojaaminen: Paljastamme asiakkaiden tilit ja henkilötiedot, jos meitä laki sitou siihen tai jos paljastuminen on välttämätöntä yleisten ehtojen tai muiden sopimusten noudattamiseksi tai oikeuksien tai oikeuksien suojelemiseksi. kolmansista osapuolista. Tähän sisältyy tietojen vaihto sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat erikoistuneet rikkomusten ja luottokorttipetoksien estämiseen ja minimointiin. Vakuutamme nimenomaisesti, että tässä yhteydessä yrityksille ei siirretä taloudellista käyttöä koskevia tietoja, jotka olisivat ristiriidassa tämän tietosuojakäytännön kanssa.

Suostumuksenne mukaan: Kaikissa muissa tapauksissa ilmoitamme sinulle, jos henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ja annat sinulle mahdollisuuden antaa suostumuksesi.

Tekijänoikeudet © 2020 FoneLab Studio. Kaikki oikeudet pidätetään.