FoneLab > Tietosuojakäytäntö
tietosuojakäytäntöömme,
Tietoa henkilöstä Aiseesoft
Tapaa FoneLab

Käytäntö

Aiseesoft Studio ottaa henkilötietojesi suojan erittäin vakavasti ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Henkilötietoja kerätään tällä sivustolla vain siinä määrin kuin se on tarpeen teknisistä syistä. Kerättyjä tietoja ei missään tapauksessa saa myydä tai muusta syystä antaa kolmansille osapuolille. Seuraavassa selostuksessa kerrotaan, miten varmistamme tämän suojan ja millaisia ​​tietoja kerätään mihin tarkoitukseen.

Verkkosivu

Voit käydä useimmissa Aiseesoft FoneLab -verkkosivuston osissa ilmoittamatta henkilökohtaisia ​​tietoja. Aiseesoft kirjaa verkkosivuston kävijöiden verkkotunnuksen, IP-osoitteen ja selaimen tyypin vain web-palvelimen lokitiedostojen ja analyysityökalujen kautta epäsäännöllisin väliajoin. Käytämme näitä tietoja kirjataessamme globaalin pääsyn sivuillemme.

Joitakin ominaisuuksia varten pyydämme antamaan Aiseesoftille tiettyjä tietoja, jotta se toimii oikein. Voit päättää milloin tahansa, haluatko jatkaa ohjetta, joka kehottaa sinua antamaan tietoja. Joissakin tapauksissa et pysty suorittamaan tiettyä prosessin vaihetta, jos et halua toimittaa pyydettyjä tietoja. Pyydämme esimerkiksi henkilökohtaisia ​​tietoja seuraavissa tapauksissa:

Jos annat tilauksen verkkokaupastamme, pyydämme sinua toimittamaan tilauksen käsittelyyn tarvittavat tiedot. Tämä voi sisältää nimesi, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja luottokortin numeron tai pankkitiedot.

Jos tilaat uutiskirjeen. Jos olet kirjautunut uutiskirjeeseen ja et enää halua vastaanottaa sitä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa käyttämällä sähköpostiviestissä olevaa tilauksen purkamisvaihtoehtoa tai lähettämällä meille sähköpostia käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

keksit

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneeseen tai selaimeen. Evästeet ladataan selaimeesi, kun käytät tuotetta tai palvelua. Evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja. Saatamme käyttää evästeitä tunnistamaan käyttämäsi selain, jotta sivustomme näyttää oikein. Käytämme myös evästeitä eri paikoissa verkkosivuillamme, jotta voit dokumentoida vierailun Aiseesoftin verkkosivustolle ja mahdollistaa tehokkaamman verkkosivujen suunnittelun. Jos et halua sallia Aiseesoftin tai jonkun muun käyttävän evästeitä, voit poistaa evästeiden asennuksen käytöstä selaimen asetusten avulla. Vaikka sinulla on myös mahdollisuus poistaa evästeet tietokoneen kiintolevyltä milloin tahansa, jos päätät tehdä niin, et ehkä voi käyttää joitakin verkkosivustomme ominaisuuksia, tuotteita ja palveluita.

Thrid-party Analytics -työkalut

Google Analytics

käytämme seuraavia kolmannen osapuolen analyysityökaluja, jotta ymmärrämme paremmin vuorovaikutuksesi verkkosivustomme ja tuotteiden / palveluiden käytön kanssa. Lopullisena tavoitteena on luoda käyttäjäystävällisempi kokemus sinulle:

Käytämme Google Analytics -palvelua, joka on Google Analytics -palvelun palvelu. Google Analytics käyttää evästeitä, jotta voit analysoida sivustosi käyttöä. Tietoja verkkosivustomme käytöstä evästeiden tuottaminen siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Ennen kuin tämä tapahtuu, Google lyhentää ja nimettää IP-osoitteesi (Googlen anonyymi IP-prosessi), jos se sijaitsee Euroopan unionin jäsenvaltiossa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan vain poikkeustapauksissa. Tämä nimettömyys varmistaa, että IP-osoitettasi ei voida jäljittää sinulle. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä, jotta voit laatia raportteja Aiseesoftin verkkosivujen toiminnoista ja tarjota lisäpalveluja, jotka liittyvät verkkosivustoon ja Internetin käyttöön. Google voi siirtää nämä tiedot tarvittaessa kolmansille osapuolille, jos ne ovat laillisesti valtuutettuja, tai jos Google tekee sopimuksia kolmansien osapuolten kanssa tällaisten tietojen käsittelemiseksi. Google ei liitä IP-osoitettasi muihin Google-tietoihin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt nimenomaisesti Googlen tietojen keräämisen ja tallentamisen yllä kuvatulla tavalla ja tarkoituksiin. Sinulla on myös mahdollisuus estää Googlea hankkimasta ja käsittelemästä evästeiden tuottamia tietoja ja tietoja, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön (mukaan lukien IP-osoitteesi) lataamalla ja asentamalla Googlen tarjoama selaimen laajennus. Lisätietoja Google Analyticsista löytyy tässä.

eCommerce

Aiseesoft käyttää suojattua palvelinta, jonka isännöi SHAREit, 2Checkout ja muut 3rd-osapuolen luottokorttiprosessorit, jotka salaavat koko asiakkaan henkilötiedot, mukaan lukien nimi, osoite, luottokortin numero luottokortin vanhentumispäivä jne., Ennen kuin se lähetetään meille. Salaus estää henkilökohtaisia ​​tietojasi väärin.

Voit auttaa meitä myös tekemällä varotoimia suojatakseen henkilötietojasi, kun olet Internetissä. Vaihda salasanasi usein käyttämällä kirjainten ja numeroiden yhdistelmää ja varmista, että käytät turvallista verkkoselainta, kuten Safari.

Tietojensiirron varmistamiseksi käytämme tarvittaessa Secure Sockets Layer -ohjelmistoa (SSL). Tämä ohjelmisto salaa lähettämäsi tiedot.

Tämä pätee tietenkin myös luottokorttimaksuihin. Luottokorttitiedot tallennetaan vain väliaikaisesti ja poistetaan sen jälkeen, kun ne on annettu vastaavalle maksupalveluntarjoajalle

On tärkeää, että otat varotoimenpiteet luvattoman käytön ja salasanan ja tietokoneen välillä. Jos jaat tietokoneen muiden kanssa, sinun kannattaa aina kirjautua ulos jokaisen istunnon jälkeen.

2Checkout

Agile eCommerce -ympäristö ohjelmistojen ja Software-as-a-Service -yritysten luotettavien online-ohjelmistomyyntien avulla myydä tuotteita minkä tahansa kanavan ja minkä tahansa mallin kautta. Aiseesoft FoneLab käyttää 2Checkoutia tarjoamaan hyvin määritellyn, saumattoman tilaus- ja tukikokemuksen.

ShareIt

Shareit® on järjestelmä, joka lisää sovellusten suosioa käyttämällä viittaavia etuja. Se toimii yksinkertaisella ja erittäin kustannustehokkaalla Affiliate Marketing -järjestelmällä. Aiseesoft FoneLab käyttää SHAREit-palvelua helpottaakseen tuotteiden ostamista.

Voit poistaa tietosi milloin tahansa. Käytämme tietojasi vain käsittelemään tilaustasi, eli kerätään ja käsitellään vain mahdollisen korvausvaatimuksen epäsuorasti tarvittavia tietoja.

Ohjelmiston asennus ja aktivointi

Vapaan ohjelmiston aktivointi, kokeilun jatkaminen ja vapauttaminen saavutetaan aktivoinnin rutiinilla ohjelman käynnistyessä. Tämä prosessi edellyttää ostettua sähköpostiosoitetta ja lisenssiavainta. Täyden version ohjelmiston aktivointi edellyttää aktiivista Internet-yhteyttä. Prosessin aikana muodostetaan yhteys lisensointipalvelimeen ja suoritetaan voimassaolotarkastus. Virheelliset käyttöoikeus- / lisenssiavainet tai -näppäimet, joita on käytetty useita kertoja, johtavat siihen, että ohjelmassa näytetään lisenssivirhe, joka katoaa, kun ohjelma on aktivoitu. Tuotteen lisenssin voimassaolo tarkistetaan automaattisesti verkossa säännöllisin väliajoin.

Seuraavat tiedot lähetetään, kun aktivoidaan ohjelma, jolla on lisenssiavain:

Lisenssiavain

Tarkistussumma

Tuotekoodi

Versiot

Palautus- ja hyvityskäytännöt

Aiseesoft Studio lupaa, että olemme aina asettaneet asiakkaiden etuja. Aiseesoft arvostaa kaikkia asiakkaita ja tekee kovasti töitä, jotta asiakkaat voivat nauttia Aiseesoftin tuotteista ja palveluista. Aiseesoft-ohjelmisto tarjoaa ilmaisen kokeiluversion, joten asiakkaat voivat kokeilla ennen ostamista. Kaikki tämä auttaa asiakkaita tekemään tietoon perustuvan ostopäätöksen ja välttämään väärän tuotteen ostamista heidän tarpeisiinsa.

Osa yksi:

Jos käytät jotain seuraavista tilanteista, tarjoamme ehdottoman hyvityksen.

Palautusvaatimus, joka johtuu ostosta:

1. Osta väärin virheellinen tuote ja osta sitten oikea yritys yrityksestämme kerralla. Palautamme väärän ostoksen, jos tarvitset sitä.

2. Hanki sama tuote kahdesti samanaikaisesti eikä saa mitään muuta tuotetta. Palautamme yhden niistä.

Rekisteröintitietojen aiheuttama palautusvaatimus:

1. Rekisteröintitietoja ja lisenssikoodia ei voi lähettää asiakkaalle ajoissa järjestelmän ongelman vuoksi, ja viivästys aiheuttaa asiakkaalle mahdollisuuden suorittaa tärkeitä ja välittömiä muutoksia. Lisäksi asiakkaalla ei ole enää tarvetta ohjelmistoon. Kun olet vahvistanut kaikki nämä tilanteet, suoritamme hyvityksen tarvittaessa.

2. Väärät rekisteröintitiedot lähetetään asiakkaalle, koska asiakas ei voi tehdä tärkeitä ja välittömiä muutoksia. Lisäksi asiakkaalla ei ole enää tarvetta ohjelmistoon. Kun olet vahvistanut kaikki nämä tilanteet, suoritamme hyvityksen tarvittaessa.

Tuotteen ongelman aiheuttama palautusvaatimus:

1. Jos tuotteessamme on vakavia vikoja, jotka vaikuttavat asiakkaan normaaliin käyttöön, suoritamme palautuksen, kun tukitiimi on vahvistanut tämän ongelman.

2. Jos asiakas ostaa väärän tuotteen tai ostettu tuote ei täytä joitakin asiakkaan tarpeita, koska verkkosivuillamme on väärä tai epäselvä tuotekuvaus, vaihdamme väärän ostoksen siihen, joka pystyy vastaamaan tarpeisiisi ensin. Jos asiakas vaatii palautusta, suoritamme palautuksen.

Palautus Huomautus:

Koska tuotteemme on virtuaalinen ohjelmisto, emme voi palauttaa rekisteröintikoodia, kun lähetämme. Emme myöskään tiedä, käyttävätkö asiakkaat rekisteröintikoodia vai eivät. Joten jos asiakas vaatii palautusta, vähennämme 20% ostetusta hinnasta maksuna. Kiitos ymmärryksestäsi.

Osa kaksi:

Jos olet jossakin seuraavista tilanteista, emme voi palauttaa sinua.

Palautusvaatimus, joka johtuu ostosta:

1. Koska käytämme kolmannen osapuolen maksuympäristöä ostoksen tekemiseen, meillä ei ole keinoja vahvistaa, onko kortin haltija käyttämään luottokorttia ostamaan. Siksi suosittelemme luottokortin haltijaa pitämään kortin hyvin ja vähentämään luottokortin mahdollisuutta käyttää ilman valtuutusta. Jos tällaista tilannetta tapahtuu, yleensä emme suorita hyvitystä. Jos asiakas vaatii hyvitystä, pyydämme kolmannen osapuolen maksuympäristöä käsittelemään ongelman ja asiakkaiden tarpeet tarjoamaan asiaankuuluvia todisteita.

2. Jos asiakas ostaa väärän tuotteen verkkosivuiltamme ja ostaa sitten niin sanotun oikean tuotteen toisesta yrityksestä, emme suorita palautusta.

Rekisteröintitietojen aiheuttama palautusvaatimus:

Ohjelmiston rekisteröinnin epäonnistuminen johtuu asiakkaan väärästä suorituksesta, ja rekisteröintitiedot ovat osoittautuneet voimassa, emme tee palautusta, jos asiakas sitä vaatii.

Tuotteen ongelman aiheuttama palautusvaatimus:

1. Asiakas haluaa muuntaa iTunesista tai muusta paikasta ostetut suojatut tiedostot, mutta tuotteemme ei pysty vastaamaan tähän tarpeeseen. Emme suorita hyvitystä, jos asiakas sitä vaatii, koska olemme jo antaneet selviä huomautuksia asiasta verkkosivuillamme.

2. Tuotteiden käyttöönoton lukemista verkkosivuillamme tai tuotteen etsimistä ennen ostamista ei pidä asiakkailla vain ajatella, että tuote pystyy vastaamaan tarpeeseensa ja ostamaan sen, ja totesi sitten, että tuote ei täytä hänen tarpeitaan. Tässä tilanteessa emme suorita hyvitystä, jos asiakas sitä vaatii.

3. Asiakas ostaa väärän tuotteen, jota tietokoneen käyttöjärjestelmä ei tue, kuten Mac-käyttäjä ostaa Windows-version ohjelmiston. Jos meillä on samanlainen ohjelmisto oikeaan käyttöjärjestelmään, haluaisimme vaihtaa tuotteen asiakkaalle. Jos meillä ei ole, olemme pahoillamme, että palautusta ei voi suorittaa.

4. Asiakas ostaa väärän tuotteen affiliate-sivustostamme tai ostettu tuote ei voi vastata asiakkaan tarpeeseen, koska tuoteseloste on virheellinen tai epäselvä affiliate-sivustossa, emme tee palautusta, jos asiakas sitä vaatii. Asiakkaan on otettava yhteyttä kumppaniin, jossa tuote on ostettu etsimään ratkaisua.

Palautusvaatimus tehdään pitkään oston jälkeen:

Koska käytämme kolmannen osapuolen maksupalvelun oston suorittamiseen, ja joillakin alustoilla on aikaa rajoittaa palautusta. Jos asiakas ostaa tuotteen enemmän kuin 90 päivää, riippumatta siitä, mistä syystä palautus vaaditaan, emme suorita palautusta. Toivottavasti voit ymmärtää tämän.

Muut

Aiseesoftin ja kolmansien osapuolten suojaaminen: Paljastamme asiakkaiden tilit ja henkilötiedot, jos laki sitoo sitä tai jos tietojen luovuttaminen on tarpeen yleisten sopimusehtojen tai muiden sopimusten täytäntöönpanemiseksi tai oikeuksien tai oikeuksien suojelemiseksi. kolmannet osapuolet. Tähän sisältyy tietojenvaihto sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat erikoistuneet rikkomisen riskin ja luottokorttitapausten ehkäisemiseen ja minimoimiseen. Sanomme nimenomaisesti, että tässä yhteydessä ei luovuteta tietoja taloudellisessa käytössä oleville yrityksille, jotka olisivat ristiriidassa tämän tietosuojakäytännön kanssa.

Suostumuksenne mukaan: Kaikissa muissa tapauksissa ilmoitamme sinulle, jos henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ja annat sinulle mahdollisuuden antaa suostumuksesi.

Copyright © 2019 Aiseesoft Studio. Kaikki oikeudet pidätetään.